Bij Thuis-Zorg bent u verzekerd van de best mogelijke, persoonlijke gezondheidszorg in uw eigen vertrouwde woning en omgeving.   

Wanneer er een situatie ontstaat waarin zelfstandig thuis wonen vanwege de benodigde zorg en ondersteuning niet langer haalbaar is en u het zorgaanbod van verpleeg- of verzorgingshuizen liever vermijdt, dan biedt aupairzorg uitkomst voor zowel u als uw naasten. Door middel van een deskundige zorgaupair wordt u voorzien van de gewenste zorg en persoonlijke aandacht, te midden van uw vertrouwde woning en omgeving. Daarnaast bieden wij tevens volledig ingerichte zorg-apartementen aan. Er is dus vrijwel altijd een passende oplossing voor uw situatie te vinden!

 
Het verhaal van Dieter Joseph 

In december 2023 kwam de wereld van de Texelse Dieter Joseph volledig op zijn kop. te staan. Al jaren kreeg hij twee keer per dag thuishulp zodat hij zelfstandig kon blijven wonen. Die zorg werd echter per 1 januari plots stopgezet. Dieter wilde zijn vertrouwde omgeving alles behalve verlaten, dus hoopte hij op hulp van buitenaf...en die kwam er!

Lees meer...